Reviews

Technical Support & Supplies Limburg

Zeer fijn acquisitie bedrijf om mee samen te werken. Beschikken over goede telefoonetiquette. Neemt eigen initiatief en zeer vriendelijke medewerkers.

Florian Derst
Directeur

Schoenmaekers Verhuizingen en Transporten

Sinds januari 2019 zijn wij van start gegaan met de telefoondienst van SCL. Natuurlijk geef je dat niet zomaar uit handen en de eerste maand heb ik dat dan enigszins sceptisch bekeken.

Maar gaandeweg is gebleken dat een goede zet is geweest. Je ziet de afspraken groeien, daar ik zelf nogal eens een telefoontje miste. Onderhand zijn we een paar maanden onderweg en moet ik zeggen ze doen het super.

Ik als kleine ondernemer wordt hier gewoon veel door ontlast. Mijn klanten zijn tevreden en ik ben tevreden. Op naar een langdurige samenwerking. Vooral zo doorgaan.

Dhr. Ron Schoenmaekers
Schoenmaekers Verhuizingen en Transporten

MR WBM VONDENHOFF ADVOCAAT

“Sabine Lemmens en ik hebben elkaar een tijd geleden ontmoet via een relatie van ons beiden. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben om elkaar zo beter te leren kennen groeide het vertrouwen in elkaar waaruit een duurzame samenwerking is ontstaan. Service Center Limburg is voor ons een grote toegevoegde waarde als het gaat om een constante toevoer van nieuwe prospects.”

Dhr. W. Vondenhoff
Advocaat

MilAnSa Personeelsdiensten

“In september 2018 maakten we kennis met Sabine van Service Center Limburg (SCL). We waren al van plan om de telefonische acquisitie uit te besteden, omdat we daar zelf weinig tijd voor hebben. We vroegen ons af of SCL de juiste partij was en of er genoeg kwalitatieve afspraken zouden volgen. Na enkele gesprekken was er voldoende vertrouwen om vanaf 2019 zaken met elkaar te doen. Op dit moment zijn we uitermate tevreden over de manier waarop SCL deuren opent naar nieuwe relaties.”

Dhr. Sascha Pütz
Directeur / Mede-eigenaar / Accountmanager

Service Center Limburg

Tunnelweg 100
6468 EK Kerkrade
Tel. 045 211 5130
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.

Icon Nijssen Media