Reviews

WHITELBL

Service Center Limburg ondersteunt ons al geruime tijd met het uitvoeren van de servicedesk werkzaamheden van onze laadinfra en de reserveringen van Parkeerdeal. Klanten die een probleem ervaren met een van onze laadpalen worden vakkundig geholpen door de medewerkers van Service Center Limburg. Als u afgelopen zomer bent vertrokken met Corendon vanuit Maastricht Aachen Airport en u had een probleem met uw reservering van een parkeerplaats dan bent u in contact gekomen met een medewerker van Service Center Limburg.

De medewerkers van Service Center Limburg zijn zeer bekwaam in het voeren van deze service telefoongesprekken. Ze begrijpen een korte briefing goed en handelen daar snel en adequaat op. Daar waar zij nog vragen hebben weten ze de opdrachtgever snel te vinden voor de juiste antwoorden op de gestelde vragen van onze klanten.

 • Ralph Boessen

Baan in Limburg

"SCL helpt mij bij het vinden van nieuwe klanten. Ik lever de leads aan, zij gaan er mee aan de slag. Zo simpel kan het zijn.

Dankzij de inzet van SCL vergroot ik mijn netwerk, kom ik sneller bij nieuwe klanten aan tafel en groeit mijn onderneming.

Baan in Limburg werkt inmiddels ruim een jaar samen met SCL en door de goede resultaten zijn we zeer tevreden!

De vriendelijkheid van Joyce aan de telefoon en de positieve instelling van Sabine spreekt niet alleen mij aan, maar ook de klanten waar zij het eerste contact mee leggen."

 • Baan in Limburg

UwAuto! Kerkrade

"Service Center Limburg ondersteunt ons al geruime tijd bij ons after sales proces, waaronder het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken na een bezoek aan onze werkplaats en het actief benaderen van klanten in ons klantenbestand. Voorheen werden deze zaken soms op de lange baan geschoven vanwege de dagelijkse drukte. De medewerkers van Service Center Limburg zijn zeer bekwaam in het voeren van authentieke en effectieve telefoongesprekken. Ze begrijpen een korte briefing goed en handelen daar snel en adequaat op."

 • UwAuto!

Zeepsop Gebouwen Service

Wij zijn heel erg tevreden met de Service van SCL, als wij op de ladder staan kunnen we de veiligheid waarborgen door de telefoon eens niet op te nemen. Zodoende lopen we geen offerte mogelijkheden mis. Verder hele duidelijke communicatie en afhandeling tussen onze bedrijven.

 • Joey Scholte
 • Zeepsop Gebouwen Service

Excellent in communicatie

Wij van excellent in communicatie zijn al geruime tijd klant van Service Center Limburg naar alle tevredenheid.

Service Center Limburg is voor ons een zeer gewaardeerde partner, die ons ondersteund in het benaderen van potentiele klanten en inplannen van afspraken. De kwaliteit van afspraken, de open en korte communicatie lijnen en persoonlijke touch en de hoge graad van nazorg zijn voor ons doorslaggevend geweest in de keuze om langdurige samenwerking aan te gaan met Service Center Limburg.

Het team van Service Center Limburg kunnen wij dan ook met volste vertrouwen aanbevelen als telefonische dienstverlener. Door deze samenwerking kunnen wij als Excellent in communicatie effectiever bezig zijn met onze core business.

Wij kunnen iedereen adviseren, de telefonische dienstverlening bij Service Center Limburg onder te brengen.

 • Bjorn Derks
 • Excellent in communicatie

See You Support

SCL is een prettig service center dat duidelijk communiceert en goede resultaten bereikt. Klantvriendelijkheid, houding en duidelijke werkwijze staan voorop in de dienstverlening. Dankzij Sabine en haar medewerkers ontving ik interessante leads en bouwde ik waardevolle zakelijke contacten op.

 • Bertine Peeters
 • Social Media | Tekstschrijver | Website-onderhoud

Schoenmaekers Verhuizingen en Transporten

Sinds januari 2019 zijn wij van start gegaan met de telefoondienst van SCL. Natuurlijk geef je dat niet zomaar uit handen en de eerste maand heb ik dat dan enigszins sceptisch bekeken.

Maar gaandeweg is gebleken dat een goede zet is geweest. Je ziet de afspraken groeien, daar ik zelf nogal eens een telefoontje miste. Onderhand zijn we een paar maanden onderweg en moet ik zeggen ze doen het super.

Ik als kleine ondernemer wordt hier gewoon veel door ontlast. Mijn klanten zijn tevreden en ik ben tevreden. Op naar een langdurige samenwerking. Vooral zo doorgaan.

 • Dhr. Ron Schoenmaekers
 • Schoenmaekers Verhuizingen en Transporten

MR WBM VONDENHOFF ADVOCAAT

“Sabine Lemmens en ik hebben elkaar een tijd geleden ontmoet via een relatie van ons beiden. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben om elkaar zo beter te leren kennen groeide het vertrouwen in elkaar waaruit een duurzame samenwerking is ontstaan. Service Center Limburg is voor ons een grote toegevoegde waarde als het gaat om een constante toevoer van nieuwe prospects.”

 • Dhr. W. Vondenhoff
 • Advocaat

Service Center Limburg

Economiestraat 39 - unit 35
6433 KC Hoensbroek
Tel. 045-2300100
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.