Over Ons

Sabine LemmensMet de oprichting van Service Center Limburg heb ik, eigenaresse Sabine Lemmens, een duidelijk plan voor ogen. Ik werk al jarenlang in de wereld van telefonische service. Door deze ervaring stel ik een aantal doelen aan mijn eigen onderneming.

Werkplezier staat voorop, zowel voor de medewerkers als voor mijzelf. Kwaliteit is een ander speerpunt. Ik merk dat veel bureaus zich richten op snelheid en scoren en dat er in mindere mate op de kwaliteit wordt gefocust.

Ik vind het de kunst om goede gesprekken te voeren met (potentiële) klanten. Scoren betekent bij ons kwalitatief goede bezoekafspraken maken voor de B2B en B2C-business, met tevreden klanten aan de telefoon. Ons telefoonverkeer vormt het visitekaartje van uw bedrijf, waarvoor u bij ons aan het goede adres bent.

De stuwende krachten van Service Center Limburg zijn de medewerkers aan de telefoon. Zij zijn erop getraind om uw bedrijf, de diensten en producten snel te leren kennen. Elke medewerker beheerst de correcte omgangsvormen aan de telefoon, kan luisteren en stelt de goede vragen om een koopsignaal of andere behoefte te achterhalen. Zonder te drammen of hinderlijk te zijn. Wij bouwen aan een lange termijn relatie en weten met wie we spreken.

Service Center Limburg

Economiestraat 39 - unit 35
6433 KC Hoensbroek
Tel. 045-2300100
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.