Diensten

Bestandsverrijking

Bestandsverrijking

Kent u de klanten in uw bestand? Een klantendatabase verandert snel; jaarlijks verandert 30% tot 40% van de gegevens. Klanten verhuizen, veranderen van functie of beëindigen hun bedrijf. Is uw bestand verouderd of onvolledig? Het opschonen van een klantenbestand is lastiger dan het lijkt.

Heeft u te weinig tijd om zelf te bellen? Wij helpen graag bij het opstellen van een actueel klantenbestand. Een recente database zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw klantenbestand omdat het de basis is van waaruit u werkt. De ene klant is immers niet de andere. Met kennis van uw klanten bepaalt u eenvoudiger waar kansen liggen om meer omzet te generen.

Door onze kennis en ervaring met het verkrijgen van de juiste gegevens, bent u verzekerd van een correcte klantenlijst conform de AVG-regelgeving. We vullen uw klantenbestand aan met zoveel mogelijk gegevens, zoals telefoonnummers, adresgegevens, e-mailadressen en voor u relevante contactpersonen. Desgewenst vullen we de data aan met informatie uit andere bronnen.

Service Center Limburg

Economiestraat 39 - unit 35
6433 KC Hoensbroek
Tel. 045-2300100
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.