Blog

telefoonservice

telefoonservice

 

Ook zo’n zin in een ongestoorde vakantie terwijl je wel bereikbaar wil zijn?

Met de telefoonservice van Service Center Limburg mis je geen enkele (potentiële) klant!

De schoolvakanties beginnen bijna. Hoewel de vakantieplannen er dit jaar misschien anders uitzien, is het heerlijk om er toch even uit te zijn.

Dan is onze betaalbare telefoonservice de perfecte oplossing!

 

Nieuwsgierig naar onze maatwerkoplossingen? Bel voor meer informatie of een gratis offerte.

Reviews

“In september 2018 maakten we kennis met Sabine van Service Center Limburg (SCL). We waren al van plan om de telefonische acquisitie uit te besteden, omdat we daar zelf weinig tijd voor hebben. We vroegen ons af of SCL de juiste partij was en of er genoeg kwalitatieve afspraken zouden volgen. Na enkele gesprekken was er voldoende vertrouwen om vanaf 2019 zaken met elkaar te doen. Op dit moment zijn we uitermate tevreden over de manier waarop SCL deuren opent naar nieuwe relaties.”

Dhr. Sascha Pütz
Directeur / Mede-eigenaar
Accountmanager

milansa


“Sabine Lemmens en ik hebben elkaar een tijd geleden ontmoet via een relatie van ons beiden. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben om elkaar zo beter te leren kennen groeide het vertrouwen in elkaar waaruit een duurzame samenwerking is ontstaan. Service Center Limburg is voor ons een grote toegevoegde waarde als het gaat om een constante toevoer van nieuwe prospects.”

Dhr W. Vondenhoff
Advocaat


van giersbergen logistics

Acquisitie - leadopvolging - aftersales

Acquisitie

Acquisitie

Bij het benaderen van potentiële klanten focussen we op kwaliteit. Eerst bepalen we nauwkeurig welke contacten in aanmerking komen waarna we deze personen telefonisch benaderen. We leggen proactief contact met uw potentiële en bestaande klanten. Door vakkundige selectie van kwalitatieve leads, bespaart u meteen kosten. Uw medewerkers bezoeken namelijk alleen de kansrijke contacten.

Leadopvolging

Leadopvolging

Heeft u veel geïnvesteerd in het verkrijgen van kwalitatieve leads? Of bracht u een offerte uit waarbij opvolging gewenst is? Wij houden uw prospects geïnteresseerd door het nabellen van uw B2B en B2C klantcontacten. Elk contact wordt vastgelegd in de database, zodat de resultaten inzichtelijk zijn en u over actuele informatie beschikt.

De vervolgacties bepalen mede het succes om van geïnteresseerde leads ook klanten te maken. Onze ervaring is dat veel organisaties niet goed weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Wij volgen uw leads tijdig en professioneel op, zodat de kans op succes vele malen groter is. Daarnaast verzorgen we ook cross-selling en upselling.

Service-afspraken

Werkt u met producten of diensten die een regelmatige check-up kunnen gebruiken? Zoals technische installaties of een verzekeringsportefeuille? Wacht dan niet tot de klant zelf contact met u opneemt. Klanten vergeten nogal eens om tijdig een afspraak in te plannen. Met proactieve serviceverlening verhoogt u de tevredenheid én de kans op een upgrade, upselling of een hernieuwde aanschaf. Het onderhouden van deze contacten en maken van afspraken nemen we u graag uit handen.

Aftersales

Aftersales

Om uw dienstverlening te verbeteren vragen we met onze aftersales-service naar de ervaringen van de klant. Hoe verliep het contact? Zijn er op- of aanmerkingen? Werd er iets gemist? En hoe wordt de houding van uw medewerkers ervaren? De resultaten koppelen we naar u terug. Wij leggen uw klanten telefonisch in de watten om ze als klant te behouden. Goede service is immers de nummer 1 reden voor klanten om te blijven.

Telefonische service

Telefonische Service

Ons Inbound Servicecenter verzorgt klantvriendelijke telefonische dienstverlening voor inkomende gesprekken. Persoonlijk en professioneel. Ontzorging bij drukte, ziekte of afwezigheid van vaste medewerkers. Goed getrainde en ervaren medewerkers garanderen een optimale klantervaring en verhogen uw bereikbaarheid. We overleggen vooraf met u hoe we de gesprekken moeten uitvoeren. Na elk gesprek ontvangt u een terugkoppeling en noteren we de inhoud van het gesprek in het afgesproken systeem. U mist geen gesprekken meer van potentiële klanten en merkt meteen het effect van uw telefoniste op afstand die namens uw bedrijf spreekt. U profiteert van het gemak van extra hulp, zonder dat er iemand op de (payroll-)loonlijst staat.

Training Telefoonetiquette

Training telefoonetiquette

Iedereen kan de telefoon aannemen, maar verloopt dat ook op een professionele en klantvriendelijke manier? Communicatie via de telefoon vraagt om specifieke vaardigheden. Een medewerker die vraagt: “hoe was uw naam” kan als antwoord verwachten: “mijn naam is nog steeds …, want ik leef nog”. Getrainde medewerkers tillen uw in- en uitgaande telefoongesprekken naar een hoger niveau. Tijdens de in company training telefoonetiquette gaan uw medewerkers direct aan de slag met praktische adviezen en inzichten.

Opleiden medewerker Service Center

Opleiden medewerkers

Service Center Limburg verzorgt tevens de opleiding van trainees met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na een intensieve training tot Servicecenter medewerker Inbound en Outbond, voert de medewerker zelfstandig kwalitatieve telefoongesprekken. Na voltooiing van de opleiding begeleiden we de medewerker naar een passende functie.

Service Center Limburg

Einsteinstraat 3
6372 BW Landgraaf
Tel. 045-2300100
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.