Nieuwe website Service Center Limburg

Nieuwe website Service Center Limburg

De nieuwe website van Service Center Limburg is in de lucht! Een feestelijk moment om even bij stil te staan. We beleefden een enerverend jaar met onder andere twee verhuizingen, het opbouwen van een mooie klantenportefeuille en het ontwerpen van een nieuw logo. De lancering van onze gebruiksvriendelijke website met een modern en strak design vormt de kroon op deze periode.


Waarom een website?

Veel (potentiële) klanten vroegen in de afgelopen maanden naar de website. Ze waren op zoek naar meer informatie over onze onderneming en de verschillende diensten die wij aanbieden. Aan het beschrijven van de diensten hebben we hard gewerkt. Het is nu nog duidelijker waarvoor wij staan en wat wij voor u kunnen betekenen. Via de website en onze Facebookpagina geven we een volledig overzicht van onze mogelijkheden.

Geven loont

Naast het presenteren van de diensten, willen we onze bezoekers ook graag tips geven voor betere serviceverlening en meer leads. Omdat we handelen volgens het principe ‘geven loont’, delen we onze kennis graag met u.

Afspraak maken

Kijk rustig rond op de website, we horen graag wat u ervan vindt. Ondanks deze digitale toevoeging zijn we als ‘belbureau’ nog steeds een groot voorstander van een goed gesprek. Bent u op zoek naar kwalitatieve telefonische dienstverlening? Maak een afspraak voor een informatief gesprek en laat u vrijblijvend adviseren.