Bestandsverrijking klantendatabase

Bestandsverrijking klantendatabase

Kent u de klanten in uw bestand? Een klantendatabase verandert snel; jaarlijks verandert 30% tot 40% van de gegevens. Is uw bestand verouderd of onvolledig? Het opschonen van een klantenbestand is lastiger dan het lijkt.

Heeft u te weinig tijd om zelf te bellen? Wij helpen graag bij het opstellen van een actueel klantenbestand. Een actuele database zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw klantenbestand. De ene klant is de andere niet. Met kennis van uw klanten bepaalt u eenvoudiger waar kansen liggen om meer omzet te generen.

Door onze kennis en ervaring in het verkrijgen van de juiste gegevens, bent u verzekerd van een correcte klantenlijst. We vullen uw klantenbestand aan met zoveel mogelijk gegevens, zoals telefoonnummers, adresgegevens, e-mailadressen en voor u relevante contactpersonen. Desgewenst vullen we de data aan met informatie uit andere bronnen.

Vervolgens zorgen we ervoor dat uw database wordt onderhouden en de informatie wordt gebruikt voor uw bedrijfsdoelstelling. Zo kunt u gerichter in contact komen met (potentiële) of (ex-)klanten.

We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf.