Blog

SCL telefoonservice

5 voordelen van een professionele telefoonservice


Ondernemers besparen veel geld met een professionele telefoonservice. Ontdek de 5 redenen waarom een telefoonservice de investering waard is.

1 Mis geen zakelijke kansen
Onderzoek toont aan, dat 85% van de klanten niet terugbelt als de telefoon niet wordt beantwoordt. Kunt u het zich veroorloven om een deal in de wacht te zetten omdat u de telefoon niet opneemt?
 

2 Bied klantenservice van hoge kwaliteit
Klanten verwachten dat de telefoon wordt opgenomen als zij bellen met een vraag of probleem. Een onhandige voicemail nodigt niet uit om contact op te nemen. Onze medewerkers nemen de telefoon aan uit naam van uw bedrijf, zodat u de handen vrij heeft om andere zaken te regelen.

3 Bespaar op kosten
Een eigen (inhouse) klantenservice is kostbaar. Denk aan kantoorkosten, verzekeringen en managementkosten. Daarnaast moeten er sociale lasten worden betaald en de salaris- en personeelsadministratie door andere medewerkers kosten ook tijd, dus geld.

4 Voldoe aan verwachtingen
Heeft u ooit een bedrijf gebeld met een vraag of probleem en hoopte u om in iemands voicemail terecht zou komen? Of dat helemaal niemand zou antwoorden? Natuurlijk niet.
Wanneer een klant of prospect een bedrijf belt, gaan ze ervan uit dat iemand zal antwoorden. Wie de telefoon opneemt is niet zo belangrijk als het feit dat iemand - een echte persoon - opneemt. En dat is precies wat een voordelige telefoonservice voor u kan doen.

5 Profiteer van een hoge ROI
Gezien deze bescheiden kosten van een telefoonbeantwoordingsdienst, zal het behouden van één klant per maand de kosten van de dienst meer dan dekken. En als u de levenslange waarde van die klant meerekent, compenseert dat maanden of zelfs jaren uw rekening voor telefoonbeantwoording.

Prinsjesdag 2021 - Dress to impress en meer...

Prinsjesdag 2021 - Dress to impress en meer...

 

👑 Op Prinsjesdag zijn we allemaal erg benieuwd naar de jurk van Maxima. Wij zijn ook heel benieuwd naar de plannen van het kabinet voor MKB en ZZP.

De economie krabbelt langzaam overeind en veel ondernemers hebben het erg druk. Dat is natuurlijk een mooi moment om te groeien.

Bij drukte sluipt het erin om zelf door te buffelen op wat goed gaat. Bedenk wat je persé zelf moet doen of goed kan uitbesteden.

Mis je wel eens belangrijke telefoontjes? Dan is telefoonservice een perfecte en betaalbare oplossing voor meer rust en tevreden klanten!

Verhoog klanttevredenheid en efficiency

Verhoog klanttevredenheid en efficiency

 

Verhoog je klanttevredenheid en efficiency met wel 30%
Hoe? Maak snel, gemakkelijk en persoonlijk contact via Whatsapp.

Whatsapp-service is flink in opkomst. Bijna elke Nederlander gebruikt dit snelle medium, waardoor het een perfect kanaal voor klantcontact vormt.

Steeds meer bedrijven verzamelen hun kwalitatieve leads via dit communicatiekanaal. Zij bereiken hun (potentiële) klanten veel gemakkelijker en verbeteren de klantbeleving. De klant verwacht immers snel een antwoord. Hiervoor is uiteraard wel voldoende bezetting en kennis vereist.

Onze nieuwe Whatsapp service maakt snel en simpel klantcontact mogelijk. Ontdek zelf het gemak van uitbesteden en loop geen klanten meer mis tijdens:

• Afwezigheid
• Piekuren / onderbezetting
• Vakantie, verlof of ziekte van medewerkers

Meer weten? Vraag vrijblijvend advies op maat.

 

Get started

Get started

 

“The way to get started, is to quit talking and begin doing”

en dat is nou precies waar wij beginnen!

Prinsjesdag 2020 👑 Regeren = vooruitzien

Prinsjesdag 2020 👑 Regeren = vooruitzien

 

💡 Tip  Haal het maximale uit je bedrijf en start nu met je begroting over 2021

2020 is een jaar dat we graag achter ons zullen laten, toch is het geen verloren jaar. Door nu keuzes te maken voor 2021 laat je geen toekomstige omzet liggen.

Hoe bereik je gezonde groei in het nieuwe jaar?
Zonder nieuwe klanten is groei moeilijk te realiseren. Eén van de succesfactoren van je onderneming is inzetten op het vinden van meer leads, klanten en omzet. Juist nu veel fysieke afspraken op een lager pitje staan, krijg je meer ruimte om je planning en strategie te bepalen.

Houd je bedrijf gezond met een goed debiteurenbeleid

Houd je bedrijf gezond met een goed debiteurenbeleid

 

Openstaande facturen zijn vervelend en vormen een risico voor een gezonde bedrijfsvoering.Een telefoontje naar je debiteur is de meest efficiënte manier om je factuur betaald te krijgen!

Laat geen gras groeien over die openstaande rekening en achterhaal de reden van de vertraagde betaling. Misschien niet prettig maar wel noodzakelijk.

Gaat het om een eenmalige gebeurtenis? Dan is een telefoontje of berichtje als herinnering vaak voldoende om je banksaldo te zien groeien.

Spelen er andere problemen? Dan kan het innen van de factuur moeilijker zijn en emotionele reacties oproepen. Of vermijdingsgedrag bij je debiteur.

Je wilt graag dat een goede klantrelatie behouden blijft. Onze tip: blijf altijd vriendelijk, servicegericht en professioneel aan de telefoon.

Subcategorieën

Service Center Limburg

Economiestraat 39 - unit 35
6433 KC Hoensbroek
Tel. 045-2300100
info@servicecenterlimburg.nl

Social Media

Volg Service Center Limburg op onze social media kanalen

Tip van de Maand

Meld u aan voor de gratis Tip van de Maand. Vul uw e-mailadres in en ontvang maandelijks een tip in uw digitale brievenbus.